Támogatás
 
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

Támogatás


A Statistica termékek felhasználói számos csatornán juthatnak információhoz a termék megvásárlása után a telepítésnél vagy a használat során felmerülő kérdések kapcsán.


Hogyan kaphat választ kérdéseire?


Személyre szóló tanácsadás

A StatSoft díjmentes támogatást biztosít vevői számára a legutolsó verzió használatához. A kedvezményes akadémiai licencek felhasználói (külön szerződés nélkül) a vásárlást követő három hónapban élhetnek ezzel a lehetőséggel.
Választ adnak a szoftver telepítésével, használatával, hardver és szoftver követelményekkel kapcsolatos kérdésekre.
A díjmentes tanácsadás nem terjed ki oktatásra, makró írásra, kapcsolódó programok használatára, konkrét adatok elemzésére, konzultációra, elméleti kérdésekre, vagy a vállalati termékek integrációjával, testre szabásával, egyedi telepítéssel és beállítással kapcsolatos kérdésekre.

A támogatás igénybevételéhez regisztráció, TIBCO Account szükséges. A felhasználók kérdéseiket a support.tibco.com oldalon, a Cases menüpont használatával küldhetik be. A kérdések kivizsgálásának lépései, a válaszok és kiegészítő kérdések e-mailben és itt, a Cases pontban lesznek megtalálhatók.

Magyarországon további tanácsadást biztosít a StatSoft Hungary.

A felmerült kérdések mielőbbi megválaszolása érdekében szükség lehet a következő adatokra:

  • a használt termék sorszáma (a Serial Number, megjeleníthető a Help menü About parancsával),

  • a számítógép adatai (processzortípus, memória és szabad lemezterület nagysága),

  • az operációs rendszer típusa.


Help: Beépített elektronikus dokumentáció Angol nyelvű oldal

A Statistica termékek saját helyzetérzékeny súgója (Help) a Help menüből, az egyes dialógusok Help, ? gombjaira kattintva vagy az F1 gomb leütésével hívható elő. A több kötetnyi dokumentációban a válasz keresését strukturált témajegyzék, tárgymutató és keresőrendszer segíti.

Számos Statistica dokumentáció letölthető itt,
a Help anyaga online elérhető itt.


Kemény S., Deák A., Komka K., Vágó E.: Hogyan használjuk a STATISTICA programot?

Az új könyvvel a szerzők célja változatlan: Megkönnyíteni a Statistica program használatának elsajátítását. A korábbi, Statisztikai elemzés a Statistica programmal címmel megjelent könyv új kiadása nagyobb terjedelemben, több témakörrel foglalkozik, így több példával és ábrával ad hasznos segítséget a kezdő és a haladó felhasználóknak. További részletek...


Statisztikai kézikönyv Angol nyelvű oldal

A honlapunkról elérhető angol nyelvű online könyv a StatSoft kutatóinak a statisztika számtalan alkalmazási területén szerzett oktatói tapasztalataira épül. Az alapfogalmaktól a részletek felé haladva kezdőknek és haladóknak egyaránt segít az eljárások, fogalmak megértésében és alkalmazásában. 


TIBCO Statistica támogatás, tudástár és közösségi oldalak Angol nyelvű oldal

Keresse a választ a TIBCO központi támogatási oldalán - support.tibco.com - a Knowledge Base pontban. A gyakori kérdéseket tisztázó, hasznos leírásokkal rendszeresen bővülő tudástárban a keresésnél szűkítse a találati listát a Product Suite = TIBCO Statistica beállítással!

Elérhető a Statistica felhasználói közösség oldala. Regisztráció után felteheti kérdéseit, kereshet a korábbi válaszok között, vagy válasszal segíthet másoknak. A további részleteket itt találja:

Ismerje meg a Statistica termékek képességeit részletesebben:

 

 

© Copyright 2024 StatSoft Hungary