Magunkról
 
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

Kiemelt hírek


2017

A TIBCO Software bejelentette, hogy megvásárolja a Statistica programot fejlesztő Statistica céget.

Az integráció, szoftverfejlesztés és analitikai szoftverek globális piacán vezető TIBCO Software szerződést kötött az adattudományok terén vezető Statistica megvásárlására. A következő hetekben lezáruló vásárlási folyamatot követően a Statistica program elérhető lesz a TIBCO analitikai eszközeinek sorában, valamint a TIBCO® Insight Platform részeként is.

A teljes közlemény Angol nyelvű oldal

2016

A Dell Statistica program a Gartner "Advanced Analytics Platform" mágikus négyzetében a "piacvezető" kategóriába került

A Gartner megtisztelő "piacvezető" minősítése annak elismerése, hogy a Dell Statistica mind az alapkoncepció teljessége, mind a megvalósítási képesség vonatkozásában az élenjárók között van, jelentős a múltja és a piaci szegmens növekedésének iránymutató szereplője lehet.

A Dell Statistica az előző évben kapott "kihívó" besorolás után nagyot lépett előre egy olyan területen, mely a Gartner elemzése szerint az analitikai piac legyorsabban fejlődő szegmense. A piaci szegmens fontosságát jelzi, hogy 2020-ra a vállalatok business intelligence és analitika beruházásainak várhatóan 40%-át fogják ezen a területen elkölteni.

A teljes közlemény Angol nyelvű oldal

Hat Szigma

A Statistica programok tartalmazzák a minőségbiztosításban széles körben használt Hat Szigma módszertan valamennyi eszközét.

Olvassa el a részleteket!

Magyar Statistica kézikönyv

A Statistica program használata segítség nélkül is könnyen tanulható, mégis szeretnénk figyelmébe ajánlani egy magyar nyelvű könyvet, melynek tapasztalt szerzői részletes leírással, példákkal segítenek a program megismerésében és szakszerű gyakorlati alkalmazásában.

Olvassa el a részleteket!

 

© Copyright 2024 StatSoft Hungary