Letöltés
 
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

Frissítések


A Statistica fejlesztői folyamatosan dolgoznak termékei tökéletesítésén, ezért a következő, egész számmal jelölt verzió megjelenéséig is időről időre köztes verziókat (tört verziószámmal), valamint javításokat (Hot Fix, Update) bocsátanak ki.

A termékek felhasználói a licencszerződésben meghatározott ideig az új verziókat és a javításokat térítésmentesen letölthetik és telepíthetik, így mindig a legfrissebb változatot használhatják.

A Statistica szoftver letölthető legfrissebb változatait az alábbi linkre kattintva, az "All PRODUCTS A-Z" listán a terméknév alapján érheti el:


A frissítés letöltése és telepítése

  • Állapítsa meg a használt Statistica termék verziószámát (pl. 13.2), ezt a program Help menüjében az About paranccsal jelenítheti meg. 

  • Ha a használt verziónál van újabb, és szeretné letölteni, kattintson a DOWNLOAD feliratra. Válassza ki és töltse le a megfelelő verzió telepítőkészletét. A frissítést a teljes telepítővel végezheti el, nincs külön frissítő vagy upgrade változat. A letöltés és telepítés részleteit honlapunkon itt találja.

  • Hálózati alkalmazás esetén a frissítési műveletek előbb a szerveren, majd a munkaállomásokon is el kell végeznie.

    Ha bizonytalan, kérje segítségünket.

© Copyright 2022 StatSoft Hungary