Letöltés
 
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

Letöltés és telepítés


1. TIBCO eDelivery fiók aktiválása

A Statistica termékek vásárlói rendszerint több e-mailben kapják meg a letöltéshez és telepítéshez szükséges információkat:

  1. TIBCO Order Confirmation: A vásárolt termékek felsorolása.
  2. A telepítéséhez szükséges kódok: Serial Nuber, Product key...
  3. TIBCO Accounts - Account Created/Updated: Értesítés a TIBCO eDelivery fiók beállításáról. A letöltéshez a címzett e-mail cím használata szükséges.
  4. TIBCO Accounts - Activate your TIBCO Account: Aktiváló levél a letöltéshez szükséges jelszó beállításához.

    Ha nem kapott aktiváló levelet, regisztrálja címét a support.tibco.com oldalon: Kattintson a Register feliratra, majd a Register to Create Cases gombra, adja meg nevét, a levelkben szereplő e-mail címét és a további adatokat, végül kattintson a Submit gombra. Az aktiváló levél hamarosan megérkezik.

    Az aktiváló levélben kattintson a Verify your email address vagy Activate your account hivatkozásra. A megnyíló ablakban egészítse ki adatait, válasszon jelszót (kétszer kell beírnia), jelölje be a feltételek elfogadását, végül kattintson az Activate gombra.

    Activate your Account


2. Letöltési és telepítési útmutató

A letöltés és telepítés során kérjük, hogy kövesse a fontos tudnivalókkal kiegészített magyar nyelvű útmutatót:

Korábbi változatok magyar nyelvű telepítési útmutatói:


3. Letöltés

A szoftver letöltéséhez jelentkezzen be az edelivery.tibco.com portálon (kattintson a Login feliratra és adja meg az első pont szerint aktivált TIBCO eDelivery fiók e-mail címét és jelszavát), majd kövesse a 2. pont szerint letöltött telepítési útmutatót.

TIBCO eDelivery Portal

Az All Products A-Z listán válassza ki a vásárolt terméket (például TIBCO Statistica Desktop) és kattintson a Download gombra.

Válassza a legújabb verziót, a Windows operációs rendszert és jelölje be a licenc szerződés elfogadását.

Válassza az Individual files opciót, majd a TIBCO Statistica Software terméknév előtti + jelre kattintva keresse meg és töltse le a TIB_stat_14.0_win.zip telepítőt.


4. Telepítés

Kövesse a 2. pont szerint letöltött telepítési útmutatót. A telepítés során szüksége lesz a termékhez tartozó kódokra.

Ha külön kódokat kapott a desktop és a hálózati változathoz, ügyeljen a telepítendő változathoz tartozó kódok és telepítési útmutató (Named User vagy Concurrent Network) használatára.


5. Termék regisztráció

A termék regisztráció rendszerint automatikus folyamat (a telepítés során kért adatokat a program beküldi a TIBCO regisztrációs szerverének, majd megkapja és telepíti a használathoz szükséges licencfájlt).

Sikeres regisztráció esetén további tennivaló nincs, a telepített szoftver használható.


6. Ha az automatikus termék regisztráció sikertelen

Sikertelen automatikus regisztrálás esetén (kapcsolati hiba vagy más ok miatt) válassza a manuális regisztrációt, amely ideiglenes licencet biztosít, majd a végleges licencért forduljon hozzánkt!
Fontos: A végleges licenc nélkül a program csak korlátozott ideig működik.


7. Áttelepítés másik számítógépre

Ha a számítógép meghibásodása, vagy egyéb ok miatt szükség van a Statistica program áttelepítésére, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Távolítsa el a telepített programot az alábbiak szerint (lásd a telepítési útmutatót is).
Ha erre nincs mód, térjen át a 2. lépésre.

Konkurrens hálózati változat esetén a programot a munkaállomásokról, majd a szerverről is távolítsa el.

A Vezérlőpult – Programok telepítése, törlése eszköz listáján kattintson a STATISTICA bejegyzésnél a Change gombra, majd válassza a Remove opciót. Az eltávolítás végén a megjelenő dialógusablakban engedélyezze a licenc felszabadításának központi bejegyzését (Yes).

2. Telepítse a programot a telepítési útmutató szerint.

 

© Copyright 2022 StatSoft Hungary