Magunkról
 
 
 

 
Egyedülálló jellemzők
 
 

StatSoft, Inc.


A StatSoft, Inc. amerikai céget 1984-ben alapították, és ma az adatelemző szoftverek egyik legnagyobb fejlesztője és szállítója világszerte. Ugyanakkor a StatSoft világelső a vállalati szintű minőségellenőrzési és minőségfejlesztési szoftverrendszerek előállításában, és egyedülálló abban is, hogy minőségbiztosítási termékeihez világszerte képes magas szintű támogatását nyújtani helyi képviseletein keresztül. (A StatSoft 20, teljes körű szolgáltatást nyújtó irodájával jelen van minden kontinensen.) Szoftverei kaphatók többek között angol, német, francia, olasz, lengyel, orosz, cseh, japán nyelvű változatban.

A Statistica termékcsaládot és annak a legkorszerűbb technológiákra épülő, vállalati szintű, skálázható, teljesen web-alapú, elosztott feldolgozó rendszereit a világ vezető vállalatai a legváltozatosabb iparágakban és területeken használják, mint például a bank, biztosítás, gyártás, energiatermelés és -elosztás, félvezetőipar, gyógyszeripar, vegyipar, petrokémia, élettudományok, kereskedelem, társadalomtudományok, egészségügy, olaj- és gázipar, élelmiszeripar, autó- és haszongépjárműipar, hírközlés, kutatás-fejlesztés területén.

Gyakran alkalmazzák a Statisticát a vállalati informatikai infrastruktúra szerves részeként a termelékenység fokozása céljából, és nem utolsó sorban a nagyobb biztonság és a károsanyag kibocsátás csökkentése, a környezet megóvása érdekében. Alkalmazzák "mission-critical" rendszerekben, az FDA által szabályozott iparágakban, segítséget nyújt a CFR Part 11 és a Sarbanes-Oxley (SOX) előírásoknak való megfelelőség eléréséhez, továbbá biztos alapot nyújt a Hat Szigma módszertan vállalati szintű alkalmazásához. A StatSoft adatelemző szoftvereit sok nagy egyetem, kutatóintézet, vállalat és üzem használja a világ több mint 60 országában..

© Copyright 2022 StatSoft Hungary